Ett tips för att undvika att köpa Star Rider ni inte vill ha.

 
Något jag har fått höra om är personer som plötsligt måste betala för ett Star Rider-medlemskap de aldrig beställde. Någon beställer tre månaders medlemskap, spelar sina tre månader, inser att de fortfarande är Star Rider trots att tiden har gått ut och upptäcker att de måste betala för tre månader till.
 
Har det här drabbat er?
 
Det kan vara så att du prenumererar utan att veta om det.
 
Det är inte kul att behöva betala för något ni aldrig bad om att få, särskilt om det handlar om sex månader och 200 kronor. Lyckligtvis är detta väldigt lätt att förhindra.
Börja med att logga in på hemsidan och gå in på "Mitt Konto."
 
 
Ser ni vart det står "Avbryt prenumeration?" Det är den mittersta mörkrosa rutan, om ni har svårt för att hitta. Klicka på den.
Om det står "Avbryt prenumeration" så prenumererar ni och ert Star Rider kommer att uppdateras automatiskt. Om det står "Prenumeration" så är det lugnt, ni prenumererar inte.
 
 
Om ni klickade på "Avbryt prenumeration" dyker det här fönstret upp.
Klicka på "Avsluta prenumeration" så dyker ett nytt fönster upp som informerar er om något som jag tyvärr har glömt av. Jag tror det bara var information om hur ni kunde börja prenumerera igen eller något sådant.
Rutan försvann för fort för att jag skulle hinna ta en bild eller läsa ordentligt. Tyvärr läser jag rätt långsamt.
 
 
Nu kommer sidan se ut såhär. Observera att det nu står "Prenumeration" där det förut stod "Avbryt prenumeration." Nu får ni beställa det Star Rider ni vill ha när ni vill ha det och behöver inte betala för en ny omgång så fort en tar slut.
 
 
Om ni inte har någon prenumeration att avsluta och ni ändå får Star Rider-medlemskap ni aldrig beställde; kontakta support. Jag har ingen aning om vad som kan ha hänt där.
 
Hoppas ni alla slipper hamna i den här fällan nu och kan sprida kunskapen vidare för att förhindra att det händer igen. Kom ihåg att hålla ett öga på "Mitt Konto" så att ni inte prenumererar när ni inte vill och har koll på hur länge ert Star Rider-medlemskap ska gälla.

Kommentarer
Postat av: Paulina Weststorm

ÅH GAH MWAH!! JAG ÄLSKAR DET DU SKRIVER!!! Man får sig en ordentlig härlig tankeställare och ser allt från nya vinklar. Två ord. DU ÄGER! Hatten av för dig som skriver så välgjorda inlägg och verkligen lägger ner dig i det här! :D

2013-08-11 @ 22:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0