Funderingar om bloggen.

 
Snart kommer jag få ännu mindre tid och energi över, och det är inte så troligt att jag kommer hinna spela SSO ordentligt. Jag vill gärna fortsätta blogga men betvivlar att jag kommer ha tillräckligt många idéer.
 
Därför har jag funderat på att skriva inlägg som inte rör SSO, Star Stable eller Starshine Legacy. Vilket egentligen går emot hela bloggen. Jag menar, namnet syftar direkt på just de spelen. Och Star Academy, fast det kan jag inte skriva om eftersom jag inte har spelen själv.
 
Det finns många andra spel, filmer, serier, böcker och annat som jag har tankar och åsikter om. Jag skriver fiktion själv men låter nästan aldrig någon annan läsa det.
 
Skulle ni kunna acceptera sådana inlägg, tror ni?
 
Jag ska snart börja skriva på en liten berättelse om tonårstjejer i en magisk skola, vilket är långt ifrån min vanliga genre men känns som om det skulle kunna bli roligt att skriva om.
Jag har en hel del funderingar om spelet Psychonauts just nu, om det är något som intresserar någon.
 
 
Jag skulle skriva det här i ett nytt inlägg men jag nöjer mig med fet stil.
Något inträffade idag. Jag kan inte beskriva hur ledsamt det är för mig men jag vet att det kommer ta en lång, lång tid för mig att återhämta mig. Hur jag hanterar det under tiden har jag ingen aning om.
Vad som händer med bloggen är oklart. Kanske distraherar jag mig genom att ägna den så mycket uppmärksamhet som möjligt, kanske slutar jag bry mig om den totalt under en period.
Det återstår helt enkelt att se.

Kommentarer
Postat av: Ruth

Var stark. :(

2013-08-31 @ 15:05:34
URL: http://shortwood.bloggo.nu
Postat av: Tova

Du klarar det

2014-01-25 @ 16:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0