Vad sysslar egentligen Mario med?

 
 
När Mario ber oss hjälpa honom städa ur observatoriet blir vi presenterade med en rad av intressanta saker.
Först ut är ett par lådor vars innehåll vi inte blir informerade om.
Tätt efteråt kommer ett sjok av olika saker.
Efteråt en uppstoppad haj som skrämmer slag på människorna nere vid Norra Länken.
 
Men låt oss se över det där sjoket med saker... Bland annat har han en vit keps, någon form av pokal, en ryktborste, sex stickor dynamit, vad som ser ut att vara en vinflaska, och vänta, vad? Dynamit?
Till att börja med kan jag inte förstå varför han skulle vilja slänga en flaska vin och en pokal, men det som verkligen är förbryllande är varför en astrolog skulle ha dynamit som bara ligger och dräller i observatoriet.
 
Att han har varit arkeolog förklarar inte heller varför han har dynamiten, ingen vettig arkeolog skulle spränga sina utgrävningsplatser. Det är mer något Mythbusters skulle ha användning av till något intressant experiment.
 
 
Sedan har vi det här...
 
 
Det här är affären som finns vid GEDs byggarbetsplats i Moorland. Observera att det står General Store: A.A.E.
Även om Billy Bulldozer är så suspekt som informationen säger, är han ägaren eller bara en anställd? Affären borde tillhöra GED och Mr Kembell borde ha reagerat på att affären alldeles i närheten inte drog in några pengar. Om pengarna istället går, om så bara delvis, till AAE måste antingen någon högre upp vara medveten om det och godkänna det eller så har AAE på något sätt slutit en pakt med just Billy Bulldozer.
 
Vi kan inte vara säkra på att just Mario själv har några direkta anknytningar till Billy Bulldozer, bara för att han är med i AAE betyder det inte att han har koll på allt som föreningen sysslar med, men det verkar som om han skulle kunna vara indragen i en del skumma affärer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0