Sämst vandalism i gratisdelen.

 
Minns ni i början av spelet, i gratisdelen, när Thomas Moorland sänder ut spelarkaraktären för att förstöra för mr Kembell? Låt oss prata lite om det.
 
Vad är det Thomas ber oss göra? Jo, först får vi rida ut en sväng och stänga av deras GPS-utrustning. GED-män promenerar runt omkring oss och vi måste akta oss för att inte bli upptäckta.
Det är tre saker som stör mig med det.
 
1. Oavsett vart man befinner sig kan man bli tagen av GED-männen. Om du står rakt bredvid deras utrustning och utrustningen plötsligt har blivit avstängd, då kan jag förstå att man åtminstone får en rejäl utskällning. Men om du skrittar längs vägen på väg mot smedjan och en GED-man kommer åt dig... Vad i hela friden ska han göra då? Ändå blir du tagen på bar gärning när du inte har gjort någonting alls.
 
2. Är GED-arbetarna blinda? Vi vet att åtminstone en har väldigt dålig syn, men såvida inte GED bara anställer synskadade som vägrar använda glasögon eller linser borde någon utav dem få syn på dig. Kan du se männen borde dessa kunna se dig pilla på deras utrustning.
 
3. Återigen, GED-arbetarna vandrar omkring där GPS-utrustningen är. Du är en liten tonårsflicka som ska vara på ridläger. Om du kan stänga av deras utrustning borde arbetarna som får betalt för att hantera utrustningen kunna starta om det du stängde av.
 
 
Thomas skickar senare iväg dig för att stänga av strömmen. Strömbrytaren sitter på en stolpe nära deras arbetsplats. Det enda din karaktär behöver göra är att rida dit, dra i en spak och så är det klart.
När du rider för att prata med Kembell för att röja undan stenarna som blockerar vägen för Loretta, då är Kembell mycket väl medveten om vad du har gjort. Så, varför går ingen fram till strömbrytaren och drar i spaken igen? Det vill säga, sätter på strömmen? Det verkar inte svårare än att tända en lampa.
 
Och när du väl pratar med Kembell om att röja undan stenarna måste du utföra ett uppdrag för honom. Du måste ta en bit röd tejp och markera några träd i närheten.
Det här behandlas väldigt allvarligt. Kembell hånar dig för att han lyckades lura dig till att utföra en så avskyvärd handling och Tan tycker synd om dig som föll för det.
Så... Har ingen i hela Moorland en sax på sig?
Att göra det hela ogjort är inte svårare än att ta en sax, klippa i tejpen och sedan dra bort den. Vill det inte lossna kan ni gnida alkohol på det och försöka igen.
 
Det spelarkaraktären utför borde inte orsaka en större katastrof, ändå uppför sig alla som om de hade vunnit någon slags dödskamp.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0